⚡️ویرایش دوم الگوی فقهی ارزیابی غذا آماده گردید!
👌در ویرایش اول الگوی فقهی ارزیابی غذا -که در مقایسه با کُدکس معیوب آلیمنتاریوس- تدوین گردیده بود؛ پنج سرفصل شامل: ۱- تبیین ارتباط غذا با سایر بخش های تمدنی مانند مدیریت شهری، آموزش و پرورش، تزکیه، امنیت و...۲- نقد مبانی و ساختار کدکس آلیمنتاریوس، ۳- تبیین مبنای جدید ارزیابی غذا، ۴- آئین نامه جدید تولید غذا ( در بخش های کشاورزی، دامداری و باغداری) ۵- آئین نامه جدید بخش مصرف غذا تبیین شد.
👌در ویرایش دوم الگوی فقهی ارزیابی غذا علاوه بر بخش های پنج گانه فوق، بخش آفت کشی طبیعی در مقایسه با آفت کشی های شی