مؤسسه رسانه‌ای استاد فرج نژاد

@Faraj_Nejad

🔫 ترور از خصوصیات صهیونیست هاست

🎤 استاد امیر ایوب، نقد سریال تهران

#سینما
#صهیونیست

Picture

🏛 تمدن غرب

🗽 تمدن غرب از رنسانس با محوریت اومانیسم و نقد مسیحیت آغاز شد و سیستم فکری، اقتصادی و سیاسی خاصی را در جهان پیگیری کرد.

⚜ البته تاثیر برخی اندیشه های قرون وسطایی بر جهان مدرن غیر قابل تردید است.

📚 تحلیل نفوذ فرهنگی کابالیستی در سینما

#غرب_شناسی

Picture

🕎 منشا خرافات دین یهود

⌨ قبالائیان ادعا دارند که هر حرف و عدد، حتی هر نقطه و حرکتی که در کتاب تورات آمده است، با حساب ابجد گویای اسرار هستی، انسان، خدا و قوم برگزیده اش می‌باشد.

📚 تحلیل نفوذ فرهنگی کابالیستی در سینما

#یهود
#صهیونیست

Picture

هزاره گرایی

🎥 در یک مقطع حدودا 10 ساله بیش از 150 فیلم شاخص آخرالزمانی در هالیوود تولید شد.

🔯 در تفکر هزاره گرایی مسیحیان صهیونیست و اشراف یهود معتقدند که در هر هزاره، ظهور منجی آخرالزمان و جنگ آخرالزمانی رخ می‌دهد.

📺 استاد آرش فهیم، دوره دین و سینما

#صهیونیست
#سین

Picture

🗽 غرب اومانیستی، به آخر خط خود رسیده است و این تازگی ندارد؛ گرچه برخی گوش های خود را گرفته‌اند که ندای پرطنین حقیقت را نشنوند و نمی‌خواهند این واقعیت را بپذیرند.

🗞 معنویت ‌عصر نوین، راهی برای کنترل بیداری اسلامی جهانی

#غرب_شناسی
#مدرنیته

Picture

🔯 آرمان تشکیل ملت واحد برای یهودیان

💠 توسعه و ترویج زبان عبری از سیاست‌های اصلی دولت اسرائیل و صهیونیست های سایر مجامع به شمار می‌رود تا هویت یهودی را انسجام بخشند و یهودیان سراسر دنیا را به ملی گرایی صهیونیستی وادار کنند.

📚اسطوره های صهیونیستی سینما

#یهود #اسرائیل

Picture

🌅 عرفان یهودی و زوهر

🔰مهم ترین کتاب عرفان یهودی، که آن را به صورت نظامی منسجم در آورد، زوهر یا ظُهر است.

📚 تحلیل نفوذ فرهنگی کابالیستی (عرفان یهودی) در سینما، محمد حسین فرج‌نژاد و رفیع‌الدین اسماعیلی

Picture

📌دو بخش شهری با اختلاف طبقاتی جدی در بمبئی، شیکاگو، لندن، نیویورک، زاهدان، کراچی، هنگ کنگ، شیراز، سنگاپور، سائوپائولو، تهران، برازیلیا و بوئنوس‌آیرس از ذهنم گذشت؛ میلیون‌ها فقیر جنوب‌شهری، در بند چند هزار نفر از ثروتمندان شبکه‌ای بالاشهر نشین...

Picture

📌به‌راستی امروز، اقتصاد شناختی و رفتاری که در دانشگاه‌های غرب متداول شده است، در خدمت تأثیرگذاری عمیق‌تر بر مردمان و تسلط بیشتر بر مصرف‌کنندگان برنیامده است؟

📌باید به هوش بود که صرف «تقلید» و «ترجمه» در علوم شناختی و اقتصاد رفتاری، برای ما سعادت را به ارمغان نخواهد آورد.

Picture

📌سرنوشت اومانیسم، بازنمایی ذهنی رفاه است و لاغیر. فردگراییِ بی‌موطن و جامعه‌گراییِ بی‌خدا، ره به قبرستان روح دارد، نه گلستان وجود. اعتلای آدم در گذر از اسارت نفس خودپسند و رهایی از اومانیسم ساختارمند در علم اقتصاد مدرن است.

Picture

💰بدهی مردم، زمانی بیشتر می‌شود که در درگیری‌های محلی مبتلی شوند و در جنگ‌های محلی، اسلحه‌های کوچک، کاربرد همگانی دارد و تجارت اسلحه‌های کوچک،سود سرشاری دارد. ما هم به عنوان بانک، واسط بین اسلحه سازان غربی و خریداران قاچاق اسلحه های کوچک از کشورهای جهان سوم هستیم/فیلم تجارت جهانی

Picture

📌شمشیرشان را پنهان کرده و پنبه‌ها را به شراب آمیخته‌اند تا انسان عصر انفجار اطلاعات و بمباران رسانه‌ها را با شلّاق سکس و توهم بنوازند و عقلش بربایند و برایش آواز آزادی بخوانند.

Picture

📌فیلم «تجارت جهانی» از سینمای آمریکا را برای بار چندم دیدم. در یک کلام، می‌گفت: پولشویی و قاچاق، فروش پنهانی و میلیاردها دلاری اسلحه، راه انداختن درگیری و جنگ بیشتر در جهان، آوارگی و کشتار میلیون‌ها نفر؛ فقط برای کنترل بدهی ملت‌های جهان سوم، در مسیر کنترل بیشتر آنها.

Picture

◾️دوران الیزابت سرآغاز تاسیس امپراطوری مستعمراتی بریتانیاست و از این زمان است که خاندان سلطنتی انگلیس مشارکت جدی در تجارت جهانی برده و تأسیس «پلانت»ها در قاره آمریکا را آغاز کردند و از همین زمان است که زرسالاران یهودی به دربار انگلیس راه یافتند.

Picture

🖇عواقب دوری از وحی

📌کنار گذاشتن وحی در زندگی بشری، نتیجه‌ای جز فقر، فساد، تبعیض گسترده جهانی، اختلاف طبقاتی، آلودگی های گوناگون و حاکمیت پول و ماشین بر زندگانی آدمی ندارد؛ چنان که اکنون شا‌هدیم در نبود وحی، بازی‌هایی همچون آزادی رسانه‌ها، دموکراسی فریبنده، مکتب‌های مادی و غفلت‌های صنعتی و سرگرمی‌های مضر و بی‌فایده، حقیقت تلخ موجود را پوشانده است و مردم دنیا را سرگرم کرده است.

🗞مقاله حمله هالیوود به عصمت پیامبران و حجیت وحی در فیلم های هالیوودی، استاد محمد حسین فرج نژاد

Picture

◾️دولت هلند؛ پله‌ای برای ترقی یهودیان در تسخیر جهان

▫️دولت هلند اولین دولتی بود که به‌صورت رسمی پروتستان شد؛ بلافاصله سیل یهودیان سفاردی مهاجر بود که به هلند خصوصاً آمستردام روان شد و تجارت و اقتصاد آن شهر را که اکنون «قدس جدید» نامیده می‌شد، به دست گرفت.

▫️نیمه دوم قرن هفدهم بود که یهودیان هلند، از هسته‌های اصلی زرسالاری جهان معاصر شدند و به گسترش قبالا و دزدی‌های ماوراء بحار کمک شایانی کردند و همینان در گسترش پیوریتنیسم در انگلیس و مهاجرت اروپائیان به نیوانگلند (آمریکا) تأثیر به‌سزایی داشتند.

Picture

🎙جنگ هیبریدی در عصر جدید

📌 جنگ هیبریدی؛ یعنی جنگی اعم از نبردهای سخت و زد و خورد. دراین عرصه نبرد، عرصه فقط دعوای پادشاهی نیست که در بعضی کشورها باعث می‌شد که جنگ‌های قبائل شکل بگیرد.

📌 هیبریدی و چندگانه بودن المان‌های جنگ در عصر جدید، ماهیت جنگ را دستخوش تغییر قرار داده و فضا را پیچیده تر می کند. به خصوص اگر در کنار جنگ های ترکیبی، نظریه پیچیدگی را نیز در نظر گرفت. جنگ های اقلیمی، جنگ آب، جنگ های نیابتی، جنگ ادراکی و اطلاعاتی و جنگ شناختی و...، همه قسمتی از جنگ هیبریدی هستند.

👤استاد محمد حسین فرج نژاد

Picture

💠 بعد از انقلاب به سینمای دینی توجه بیشتری شد

💬در اوایل انقلاب حتی قبل از انقلاب برخی بزرگان دین حتی رویکردهای منفی نسبت به صنعت سینما داشتند؛ اما به مرور زمان با شکل گیری انقلاب و استقرار نظام اسلامی و تولید برخی از آثار فخیم می‌بینیم که رویکرد سینمای دینی در این انقلاب رنگ و بوی دیگری به خود گرفت، توجه بیشتری به آن شد.

💬 نمی‌گویم که سینمای الان سینمای دینی است، اتفاقاً سینمای غیردینی است، اغلب فیلم‌های ما غیردینی هستند اما توجه به سینمای دینی در این قالب بیشتر شد، رویکردهای بهتری در این زمینه پدید آمد.

Picture

🖇توازن نیروهای نرینه و مادینه جهان در فیلم‌های رزمی

📌در بسیاری از فیلم‌های شرقی و رزمی متاثر از شرق، شاهد علامتی هستیم که دایره‌ای شامل دو شکل اسلیمی مانند هم‌اندازه که داخل همدیگر شده‌‌اند و درون هر کدام تکه‌ای دایره‌ای وجود دارد. نام این دو شکل، یین (مونث، زمین، سیاه‌رنگ) و یانگ (مذکر، آسمان، سفیدرنگ) می‌باشد و فقط در کنار هم و با هم هستند که دایره تعادل جهانی را می‌سازند.

📌چینیان قائل بوده‌اند تا زمانی که این دو نیروی متضاد با هم هماهنگ هستند، امور جهان بر محور رضایت و خوشبختی جامعه دور میزند.

Picture

🎥 انواع بازنمایی از دین در سینما

💬 در بازنمایی مهم است که چه مسئله‌ای دارد بازنمایی می‌شود و با چه رویکردی بازنمایی می‌شود. بر فرض اینکه گفتیم دین با دو معنای ساده باور و تسلیم و بازنمایی هم به معنای تعریف آن (ساختن یک مفهوم غیرحقیقی) و هم به معنای به تصویر کشیدن.

💬 سینما نسبت به دین اساساً رویکرد مثبت دارد که می‌شود سینمای دینی، یا رویکرد منفی دارد که می‌شود ضددینی و یا رویکرد خنثی و حتی التقاطی دارد که می‌شود سینمای سکولار و خود آن طیف‌های مختلفی دارد تا جایی که به ضدیت می‌رسد.

📎 دوره دین و سینما، جلسه دین در سینمای شرق، استاد علی قهرمانی

Picture

🎬بازنمایی دین در سینما

💬 فرض کنید یک مسلمان شناسنامه‌ای، در ایران دارد فیلمی می‌سازد و این فیلم را وقتی ایرانیان می‌بینند متوجه می‌شوند که چقدر ضددینی هست؛ اما وقتی در غرب نمایش داده شود، می‌گویند که چقدر المان دینی در این فیلم وجود دارد و این فیلم دینی است. رسانه‌ها سر و کار زیادی با المان‌ها دارند.

💬 بخاطر این المان ها ما در مجموع می‌گوییم این فیلم ضددین است. به این بازنمایی دین می‌گویند اما ما از یک زاویه و بقیه از یک زاویه دیگر به دین در این فیلم نگاه می‌کنند.

📎 دوره دین و سینما، جلسه دین در سینمای شرق با تدریس استاد علی قهرمانی

#سواد_رس

Picture

📔تعریف ناسیونالیسم - Nationalisme

🔦 اساسا ناسیونالیسم(ملی گرایی) پدیده‌ای کاملا غربی است که پس از انقلاب «فرانسه» در میان اقلیت‌ها رشد یافت. در واقع، میهن پرستی و آرمان‌خواهی مشترک میان افراد گوناگون یک قوم را، ناسیونالیسم می‌نامند.

🔦 آلبرت انیشتین، از گسترش ناسیونالیسم یهودی بیمناک بود و همین حرکت، سبب تشکیل دولتی صهیونیستی شد. البته او در دوره‌ای از دولت اسرائیل، حمایت می‌کرد.

📚اسطوره‌های صهیونیستی سینما، صفحه 97، محمد‌حسین فرج‌نژاد

Picture